Udgivet d. 25. august 2022

Praktik med fokus på ledelse

Oliver Oksen Vanner læser til jordbrugsteknolog på Aarhus Erhvervsakademi, men to uger i august er han i praktik hos ALT-HR i Aabenraa.

 

Hos ALT-HR tager man gerne praktikanter ind. Det giver mening at åbne dørene for de studerende, så de kan prøve teori af i praksis. Her i august har Oliver Oksen Vanner været en del af ALT-HR-teamet.

”Praktikken er en virkelig god måde at få snuset til et par af de områder af studiet, jeg er mest interesseret i. Det er ledelse og økonomi. Som selvstændig landmand eller driftsleder fylder ledelsesforståelse en del – det er vigtigt, at man ved noget om at lede mennesker,” siger Oliver Oksen Vanner.

Den 23-årige studerende kontaktede selv ALT-HR for at høre om mulighederne for praktik. Og han er godt tilfreds med valget.

”Jeg får en klar bedre forståelse for HR og for områder som lønservice og rekruttering – og om, hvad man egentlig får for pengene, når man benytter ALT-HRs ydelser. Samtidig kommer jeg med ud til landmænd og deltager i møder om ledelsesstrategier, praktisk planlægning, udarbejdelse af APV med mere,” siger Oliver.

Og fremtiden? Oliver, der er fra Østerholm på Midtals, er ikke selv opvokset på et landbrug. Han har dog ”altid” arbejdet på en nabogård med slagtesvin og planteavl, og sigter selv efter en fremtid i landbruget.

 

Oliver Oksen Vanner, praktik hos ALT-HR