Udgivet d. 28. april 2023

Nyt medlem af advisory board

Nelly Frees Riggelsen er nyt medlem af ALT-HRs advisory board. Her ser hun frem til at kunne gøre en forskel med sin viden om salg og marketing.

 

 

Det er en solid erfaring på salgs- og marketingsområdet, der fremover sidder med i ALT-HRs advisory board. Nelly Frees Riggelsen, der til daglig er salgs- og marketingschef hos Naturmælk og Øllingegaard, har godt 20 års erfaring på området og ser frem til at bringe sin viden i spil.

”Jeg har takket ja til at være en del af advisory boarded af to grunde. For det første fordi ALT-HR er virksomhedsbeslægtet forstået på den måde, at netop rekruttering af arbejdskraft til landbruget betyder noget for den virksomhed, jeg repræsenterer. For det andet tror jeg på, at jeg kan gøre en forskel med ALT-HRs salgs- og marketingsprofil,” siger Nelly Frees Riggelsen.

At ALT-HR er en ny spiller på landkortet indenfor blandt andet rekruttering til landbruget passer fint til hendes tanker for deltagelse.

”Jeg har gennem årene været del af en række bestyrelser og advisory boards, og jeg har faktisk skruet noget ned for den del af mit arbejdsliv. Men her ønsker jeg at være med til at gå ind og sætte en retning, at påvirke strategien samt være med til at ændre mindset på, hvordan tingene kan gøres,” siger hun.

Selv har hun en baggrund i detailhandel med en HD i organisation og ledelse. Det meste af voksenlivet har hun arbejdet med salg og kunderelationer, strategisk arbejde rent salgs- og marketingsmæssigt.

Privat bor hun sammen med sin mand i Kelstrup Plantage og bruger fritiden på at bygge om på en ældre båd og nyde naturen – også ved familiesommerhuset på Rømø.