Udgivet d. 15. juni 2022

Er ALT-HRs rekrutteringservice i topform? Specialestuderende har undersøgt

Hvordan kan ALT-HR blive mere attraktiv over for nye samarbejdspartnere? Det er meget kort sagt det, to studerende fra SDU netop har afsluttet speciale om.

Camilla Vandborg Lundø og Brigita Sidabraite studerer cand.merc. i forretnings- og markedsudvikling hos SDU i Kolding og har gennem et par måneder haft luppen over ALT-HR og undersøgt dets såkaldte ”servicekvalitets dimensioner”. Deres speciale har meget kort fortalt handlet om, hvordan landmænd og praktikanter opfatter ALT-HRs service samt hvordan ALT-HR er attraktiv ud fra et kunde- og leverandørsynspunkt.

”Vi har kun oplevet at blive positivt modtaget hos både landmænd, praktikanter og samarbejdspartnere, når vi er kommet med vores spørgsmål. De optræder jo anonymt, så det har været trygt at kunne fortælle om alle oplevelser,” fortæller Brigita Sidabraite.

”Det har jo overvejende været positive tilbagemeldinger, men vi har da også fundet nogle punkter til forbedring,” tilføjer Camilla Vandborg Lundø.

 

Duoen har blandt andet set nærmere på, hvordan ALT-HR leverer sin service. Om adfærd, tilgængelighed og troværdighed, om professionalisme, selve produktet samt image m.m. Og hos ALT-HR er man glad for både undersøgelse og de anbefalinger, specialet munder ud i.

”Det har været så godt, at Camilla og Brigita er kommet og set på os med nye øjne. Det er vigtige data at få i hus – noget vi jo ikke får gjort i en travl hverdag,” lyder det fra Carsten Søegaard Asmussen, der er teamleder for rekruttering hos ALT-HR.

Han og direktør Dennis Calender ser frem til at arbejde med de løsningsforslag, der bliver peget på i specialet.

”Det handler blandt andet om ekstra fokus på allokering af ressourcer, kulturforståelse, sprogbarrierer og kommunikation som sådan. Vi er glade for de mange positive tilbagemeldinger, men vi ved godt, at der altid er nogle udfordringer, man kan arbejde med og forbedre. Det har vi fået et solidt input til at komme i gang med her,” siger Dennis Calender.

 

Specialet forsvares mandag den 20. juni.

Direktør Dennis Calender, de to specialestuderende Brigita Sidabraite og Camilla Vandborg Lundø samt teamleder for rekruttering Carsten Søegaard Asmussen efter præsentation af specialets konklusioner.