Udgivet d. 16. august 2021

ALT-HR ansætter teamleder med stærke kompetencer

Fra 16. august 2021 er Carsten Søegaard Asmussen ansat som teamansvarlig for rekruttering hos HR-virksomheden ALT-HR. Han kommer med kompetencer fra blandt andet vikarbranchen.

Det er en teamleder med stærke kompetencer inden for rekruttering og bemandingsløsninger, der 16. august starter job hos ALT-HR.

53-årige Carsten Søegaard Asmussen er uddannet eksporttekniker og kommer med en baggrund inden for salg- og marketing samt rekruttering bl.a. fra møbelindustrien, eget firma samt JKS Vikarservice. Sidstnævnte var han med til at starte kontor op for i Aabenraa tilbage i 2005.

”Jeg glæder mig meget til at være med i fasen med at udbygge ALT-HR, der jo som selvstændig virksomhed blev udklækket ved årsskiftet. Vi vil fortsat støtte og styrke vores kerneområde, men vi skal også se fremad og finde vores vej med det bedste produktmiks,” siger Carsten Søegaard Asmussen.

”Det handler primært om at finde bemandingsløsninger for vores kunder med medarbejdere fra EU eller praktikanter og studerende fra lande udenfor EU. Der er ikke nok danske hænder, så vi skal tiltrække de bedste fra udlandet. Samtidig servicerer ALT-HR hele landet og en bred vifte af brancher, så der er nok at tage fat på,” siger Carsten Søegaard Asmussen.

Den nye teamansvarlige har rødder i landbruget. Han er opvokset på en kvæggård nær Rens ved den dansk-tyske grænse. Så han er også stærk i det tyske sprog. I dag bor han på Løjt Land og er far til tre sønner på hhv. 23, 20 og 16 år.