Lederudvikling

Et godt team er nødvendigt for at få din bedrift til at fungere optimalt

Bankerne har indset det for længst. Når de vurderer landmænd, vægter bankerne ledelse med cirka 20 procent. Et godt team i stalden betyder nemlig en bedre bundlinje.

I ALT-HR kan vi hjælpe dig med at blive en bedre leder. Det kan for eksempel handle om dine evner i kommunikation, konflikthåndtering, medarbejderudvikling, stresshåndtering og motivation.

Vi giver dig endvidere mulighed for at få personlig coaching. Coaching anvendes i dag bredt i mange virksomheder i bestræbelserne på at blive bedre til at fokusere på, hvad der er der vigtigt i forhold til bedriften eller i forhold til at få overskud sammen med familien og venner.

Derudover tilbyder vi diverse kurser til både medarbejdere og ledere/ejere, og vi er en del et landsdækkende ledelsesnetværk gennem Dansk Landbrugsrådgivning, DLBR.

Send os en mail og hør nærmere

Kursus: Ledelse i praksis

Ledelse i praksis for ledere i landbrug, fødevarevirksomheder og SMV'er udvikler dig både som leder og menneske til fordel for dig selv, dit team og virksomhedens effektivitet.

Kurset strækker sig over 8 undervisningsdage fra 28. oktober til 21. december 2021.

Kurset afholdes af SEGES i samarbejde med ALT-HR og SAGRO, og undervisningen foregår skiftevis i deres lokaler i hhv. Billund og Aabenraa.

Pris for deltagelse er 15.940 kr. ekskl. moms. Prisen er inklusive DiSC personprofil med individuel feedback til en værdi af 2.500 kr. samt forplejning på de 8 undervisningsdage.

Du kan høre mere og tilmelde dig ved at kontakte Christian Duborg, ALT-HR, på telefon 6122 2377.

LÆS MERE OM LEDELSE I PRAKSIS